Print deze pagina Facebook
Te koop: appartement
Status Te koop
Categorie Appartement
Type Half open bebouwing
Straat + nr. Rijksweg 457 APP 6
Postcode 3650
Gemeente Dilsen
 
Aantal slaapkamers 2
Oppervlakte 109 m2
Vraagprijs € 225.000
Kad. inkomen /
 
Bereken zelf uw registratiekosten onder het btwstelsel

De genoemde prijs van 225.000 Euro is voor de woning in ruwbouwstaat, exclusief 21% BTW op de constructiewaarde (178.400,-Euro) exclusief 10% registratie op de grondwaarde (46.600,-Euro),exclusief aktekosten, afpalingskosten, deelname in de verkavelingsakte, het ereloon voor de notaris en exclusief aansluitingskosten van de nutsvoorzieningen.

Ruim nieuwbouw appartement van 109 m² en ondergrondse parking in het centrum van Dilsen.
Deze kleinschalige residentie van 6 appartementen is gelegen nabij het kasteelpark “ Ter Motten “ en vlakbij de scholen, gemeentehuis, lokale winkels oa. de Lidl en de horeca.
Dit stijlvolle nieuwbouw-appartement op de tweede verdieping heeft 2 slaapkamers, een inkomhal, een apart gastentoilet, een badkamer met wastafel en douche, een grote leefruimte met veel lichtinval en een comfortabele open keuken en een berging. De leefruimte, georiënteerd aan de voorzijde geeft toegang tot een terras van +/- 15 m². Er is een autostaanplaats in de ondergrondse afgesloten parkeergarage.
Er is tevens een lift voorzien voor uw maximaal wooncomfort.
Het appartement wordt volledig afgewerkt verkocht, voorzien van duurzame en kwalitatieve materialen. De oplevering is voorzien 30/11/2020.
Vergunning uitgereikt/Woongebied/Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd/Geen voorkooprecht/Geen verkavelingsvergunning.