Print deze pagina Facebook
Te koop: appartement
Status Te koop
Categorie Appartement
Type Half open bebouwing
Straat + nr. Heirstraat 461b4
Postcode 3630
Gemeente Maasmechelen
 
Aantal slaapkamers 2
Oppervlakte 100 m2
Vraagprijs € 189.703
Kad. inkomen € 777
Energieverbruik 75 KWh/m2
 
Bereken zelf uw registratiekosten onder het btwstelsel

De genoemde prijs van 189.703Euro is voor de woning in ruwbouwstaat, exclusief 21% BTW op de constructiewaarde (174.703,-Euro) exclusief 10% registratie op de grondwaarde (15.000,-Euro),exclusief aktekosten, afpalingskosten, deelname in de verkavelingsakte, het ereloon voor de notaris en exclusief aansluitingskosten van de nutsvoorzieningen.

Nieuwbouwappartement op de eerste verdieping met ruim terras en autostaanplaats
Dit appartement in Residentie Daelgrimby is gelegen langs de Heirstraat in Opgrimbie, dichtbij het centrum van Maasmechelen.
Dit nieuwbouwappartement heeft 2 slaapkamers, een inkomhal, een apart gastentoilet, een ruime badkamer met wastafel en douche, een grote leefruimte met veel lichtinval en een comfortabele open keuken en een naastgelegen berging. De keuken is voorzien van een oven en de nodige opbergruimte. Er is een autostaanplaats in de ondergrondse parkeergarage of aan de voorzijde van het gebouw. Er is een lift aanwezig in het gebouw.
Het appartement wordt verkocht onder het BTW-stelsel.
Vergunning uitgereikt/Woongebied/Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd/Geen voorkooprecht/Geen verkavelingsvergunning.