Print deze pagina Facebook
Te koop: woning
Status Te koop
Categorie Woning
Type Gesloten bebouwing
Straat + nr. De Smeed S 2
Postcode 3630
Gemeente Maasmechelen
 
Aantal slaapkamers 3
Oppervlakte 107 m2
Vraagprijs € 199.500
Kad. inkomen /
 
Bereken zelf uw registratiekosten onder het btwstelsel

De genoemde prijs van 199500,-Euro is voor de woning in ruwbouwstaat, exclusief 21% BTW op de constructiewaarde (162800,-Euro) exclusief 10% registratie op de grondwaarde (36700,-Euro),exclusief aktekosten, afpalingskosten, deelname in de verkavelingsakte, het ereloon voor de notaris en exclusief aansluitingskosten van de nutsvoorzieningen.

Uniek woonerf met landelijk karakter bestaande uit 18 woningen met tuin en 5 appartementen met terras. Ondergrondse staanplaatsen. Gelegen tussen de Dr. Haubenlaan en de Priorijstraat. (Alle appartementen zijn verkocht, nog slechts 8 woningen beschikbaar)
Deze pastorijwoning (S2) bestaat gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een leefruimte met open keuken.
Op de 1e verdieping zijn er een nachthal, 2 slaapkamers, een badkamer en een wasplaats. Op de 2e verdieping is er een ingerichte 3e slaapkamer. Achter de woning bevindt zich de tuin.
De woning is LCP afgewerkt, dwz. dat de bouwheer volgende werken uitvoert: chapewerken, alle sanitairleidingen, afwerking cv en elektrische installatie, ventilatie en pleisterwerken.
De vloeren, wandtegels, binnendeuren, sanitaire toestellen en keuken zijn niet inbegrepen.
Voor een meerprijs kan de woning volledig afgewerkt worden door de bouwheer.
Mogelijkheid om ondergrondse parking en kelderberging bij te kopen.
Deze woning wordt verkocht onder het BTW-stelsel. Voor meer informatie kan u ons kantoor steeds contacteren via 089/761141. Vergunning uitgereikt/Woongebied/Geen dagvaarding uitgebracht/Geen voorkooprecht/Verkavelingsvergunning.